Slagingspercentage rijscholen
Slagingspercentage Autorijschool Noordzee.
Door het CBR gepubliceerde slagingspercentages bieden geen garantie dat een rijschool met een hoger slagingspercentage geschikt is voor u. Het is aan te raden om eerst bij verschillende minimaal twee rijscholen een proefles te nemen, en kijken of het klikt met de instructeur.
Grote rijschool met hoogste slagingspercentage komt uit Ve. De Limburger.
96 moesten op herexamen. Ruud Rutten is de enige Limburgse rijschool in de lijst van 50 grootste rijscholen. Directeur Ruud Rutten geeft aan ontzettend trots te zijn op zijn team. Tuurlijk" zijn er rijscholen met een hoger slagingspercentage, maar die zijn niet zo groot.
Slagingspercentage Falke Opleidingen Rijswijk.
Het CBR heeft jaren geleden de slagingspercentages van alle rijscholen vrijgegeven. Met dit initiatief zijn wij het roerend eens, zo heeft de consument een goed vergelijkingsmateriaal. Echter, het slagingspercentage zegt niet alles over de manier van lesgeven. Kijk altijd naar het aantal examens in combinatie met het slagingspercentage.
Slagingspercentage Rijscholen Rijschool Intest Tilburg, Breda, Eindhoven, Utrecht en Meer.
Welke slagingspercentage heeft die rijschool? Alle rijscholen in Nederland staan geregistreerd bij het CBR. Op de site van het CBR kun je ook de slagingspercentages vinden van de ingeschreven rijscholen. Gebruikt mijn rijschool een instructiekaart? Op je instructiekaart houd je de voortgang bij van de opleiding.
Rijschool ARD Dé beste rijschool van Breda Wat is het slagingspercentage van Rijschool ARD?
Vraag Wat is het slagingspercentage van Rijschool ARD? Antwoord: Het slagingspercentage van Rijschool ARD ligt bij de eerste examens op dit moment rond de 70%. Dat is ruim 20% hoger dan het gemiddelde van alle rijscholen in de regio Breda.
Slagingspercentage Auto en motorrijschool Kees Onvlee.
Hierbij moet aangemerkt worden dat het cijfer van een grotere rijschool een betrouwbaarder beeld oplevert dan dat van een kleinere, omdat bij een gering aantal examens het toeval een belangrijke rol speelt. Er zijn rijscholen die een wat lagere slagingspercentage hebben, maar toch goed rijles geven.
Slagingspercentage Autorijschool Ruber Sittard.
Hier kan de consument per examen-regio de slagingspercentages bekijken van alle rijscholen uit de regio. Kijk hier niet alleen naar het slagingspercentage, maar ook naar het aantal examens op jaarbasis, waar dit percentage op gebaseerd is. Een hoog percentage op basis van weinig examens is niet objectief.
Rijbewijs halen in Rotterrdam en omgeving.
Extra hoog slagingspercentage! In 1952 werd Rijschool Blad opgericht aan de Wolphaertsbocht te Rotterdam-Zuid. Het rijbewijs is misschien wel het meest felbegeerde roze document van Nederland. Logisch dus dat u zo snel mogelijk voor het rij-examen wilt slagen. Wie lessen neemt bij Rijschool Blad maakt een verstandige keuze.
Slagingspercentage.
Zij kiezen dan voor de rijschool met het hoogste slagingspercentage. Dit percentage geeft echter geen beeld van hoe goed de rijschool is. Een hoog slagingspercentage is bijvoorbeeld te bereiken door het selecteren van leerlingen. Sommige rijscholen laten leerlingen die motorisch minder sterk zijn, geen examen doen.

Contacteer ons

Resultaten voor Slagingspercentage rijscholen