rijschool friesland
Rijbewijs A: Verkeersschool ALERT Rijschool Friesland.
Om het tweede praktijkexamen verkeersdeelneming te mogen afleggen, moet je je theorie examen hebben gehaald. Theorie en rijlessen vanaf 17 jaar. A2 middelzware motor. Dit rijbewijs kun je halen vanaf 20 jaar, je hoeft dan niet eerst A1 te halen.
Hielkema Verkeersschool.
Bij Hielkema zit u niet alleen goed voor het behalen van het autorijbewijs B. U kunt er ook rijlessen volgen voor het besturen van een brom en snorfiets, motor A., vrachtwagen C/CE en bus D. Tevens kunt u bij Verkeersschool Hielkema een taxichauffeuropleiding volgen.
Rijschool Fryslân Wie zijn wij.
Door zijn motto: Iedereen heeft recht op een rijbewijs en zijn unieke persoonlijk ontwikkelde les systeem is Rijschool Drachten een begrip geworden. Omdat Iedereen niet alleen in omgeving Drachten woont is Rijschool Drachten gegroeid en is het werkgebied uitgebreid naar heel Friesland.
Welkom Autorijschool Eric van der Veen.
Rijopleiding in stappen. Welkom bij autorijschool Eric van der Veen, DE rijschool voor Hallum, Stiens, Leeuwarden en de rest van Friesland. Ervaar zelf hoe het is om te rijden bij een instructeur die veel ervaring heeft en op een goede en vooral leuke en efficiënte wijze les geeft, zodat jij op de meest plezierige manier vlot aan je rijbewijs komt.
Rijschool Dick Hielkema Heerenveen, het juiste adres voor al uw rijlessen.
Rijschool Dick Hielkema. 0513 62 39 98 dick.hielkema@planet.nl. Rijschool Dick Hielkema. Rijschool Dick Hielkema. Rijschool Dick Hielkema, gevestigd in Heerenveen, is al jarenlang een vertrouwd adres voor het behalen van je rijbewijs. Rijschool Dick Hielkema is inmiddels al meer dan 25 jaar actief in de rijschool branche.
Verkeersschool Sijtsma 3 sterren BOVAG Gratis Proefles Theoriepakket autorijschool Leeuwarden rijschool rijles autorijles.
Dé enige autorijschool in Friesland. In samenwerking met het CBR en UWV. Specialisatie van Autisme en ADHD. Neem een Proefles! Rijbewijs BE in één dag. BOVAG 3 sterren erkende autorijschool. 45 jaar ervaring 100% deskundig. Caravan dagdeeltraining manoeuvreren. Neem een Proefles! Start met een. gratis Proefles/intest Theoriepakket. De theorieopleiding doen wij er ook gratis bij. Dus de theorieboeken etc. hoef je niet meer te kopen. Autorijden leer je zo nl. Welkom bij Verkeersschool Sijtsma! Al meer dan 45 jaar zijn wij een begrip voor Leeuwarden. Als één van de weinige rijscholen beschikt Verkeersschool Sijtsma over het BOVAG 3 sterrenlabel. Betrouwbaarheid en vakbekwaamheid zijn onze sleutelwoorden en. Leeuwarden autorijschool rijschool autorijles rijles en autisme ADHD NLD goedkoop rijbewijs automaat auto motor bromfiets.
Autorijschool Ariana Autorijles in Groningen, Drenthe en Friesland.
Autorijschool Ariana helpt jou graag om dit te bereiken! In de gratis proefles kun je ervaren hoe leuk het is om rijles te krijgen bij rijschool Ariana. Autorijschool Ariana geeft al meer dan 16 jaar les in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
Rijschool Friesland Auto Motor Rijschool Argus.
Jouw rijschool in Friesland. Zoek jij een rijschool in Friesland, omdat je een rijbewijs wilt halen voor de auto, scooter of trekker? Wat je ook wilt kunnen besturen, bij Auto motorrijschool Argus kunnen wij je helpen. Inmiddels hebben we al meer dan 25 jaar ervaring als rijschool.
Autorijschool Yme Sijtsma Dé rijschool in Friesland.
by Jeroen Knol. Rijschool Friesland Yme Sijtsma. Rijschool Yme Sijtsma is een auto rijschool met als hoogste waarden persoonlijke begeleiding in combinatie met kwaliteit en betrouwbaarheid. Met al vele jaren ervaring is rijschool Yme Sijtsma inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in onder andere Leeuwarden, Dokkum, Damwoude, Buitenpost en De Westereen.

Contacteer ons

Resultaten voor rijschool friesland