slagingspercentage rijscholen utrecht
Veronica Verkeersschool Utrecht.
Wij de oudste en meest ervaren rijschool in Utrecht zijn. Wij een zeer hoog slagingspercentage voor grote rijscholen hebben. Wij u een op uw persoonlijke omstandigheden aangepaste opleiding garanderen. Wij elk denkbaar lesmiddel effectief gebruiken om zo snel mogelijk tot resultaat te komen.
Utrecht De Beste Rijscholen.
Bergen op Zoom. Het gemiddelde slagingspercentage bij het 1e rijexamen in Utrecht bedraagt: 50%. In de tabellen staan de individuele slagingspercentages bij het 1e rijexamen van alle rijscholen 20 examens. Cijfers over de periode 01-04-2016 t/m 31-03-2017. Update eind augustus 2017.
Rijscholen in Utrecht vergelijk ervaringen, prijzen, slagingspercentages.
Vergelijk rijscholen in omgeving van Utrecht. Sorteer op: Bezoekers score dan CBR score. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19. 1 tot 7 van de 132 resultaten.
Scholieren.com.
Rijschool Wierenga.
Waar veel rijscholen alleen maar bezig zijn om je door het examen te krijgen, staat bij ons het goed leren rijden voorop, dan lukt het examen ook wel! Een echte motorrijschool! Op ons eigen oefenterrein lessen terwijl het wordt opgenomen zodat je het kunt terug kijken. Met een slagingspercentage van ruim 90% gemiddelde Utrecht: 66% weet je dat je hier goed zit!
YouYou Rijschool.
Welkom bij Rijschool YOUYOU! Bent u op zoek naar een professionele, betaalbare rijschool in Utrecht met een bovengemiddeld slagingspercentage? Dan bent u bij rijschool YOUYOU aan het juiste adres! Met een goede lesauto en de juiste begeleiding werken we samen aan een fantastisch einderesultaat: het rijbewijs.
Rijscholen Overzicht: Slagingspercentages autorijscholen Utrecht.
Het nieuwe rijden. Alcohol en verkeer. Rijscholen Overzicht Slagingspercentages per rijschool Personenauto examens U Utrecht. Slagingspercentages autorijscholen Utrecht. Wat kost autorijles. Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl. Rijscholen in Utrecht 2 Drive 2 Go. Aansturen Rijopleidingen B.V. Andre Wierenga Auto en Motorrijschool.
CBR voorpartners Rijscholen Slagingspercentages.
Het CBR is verplicht de slagingspercentages met betrekking tot de praktijkexamens van de ingeschreven rijscholen openbaar te maken. Dat gebeurt via de internetsite www.rijschoolgegevens.nl. Het gaat hierbij om de slagingspercentages in de afgelopen vier kwartalen. Deze gegevens worden elk kwartaal vernieuwd.
CBR Personenauto.
Bovenaan staat het gemiddelde van alle rijscholen in de buurt van een CBR-examencentrum. Het gaat steeds om het gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen. Bij een rijschool die net begonnen is, kan dat een gemiddelde zijn van n kwartaal.

Contacteer ons

Zoeken naar slagingspercentage rijscholen utrecht